Wekenlang hinder door werkzaamheden aan N360

Verkeer dat in de periode van maandag 18 juli tot en met donderdag 25 augustus gebruikmaakt van de N360, moet rekening houden met veel verkeershinder. Tijdens werkzaamheden aan de weg zijn sommige rijstroken weken afgezet. Ook is de weg een periode volledig gestremd.

Op vier locaties wordt aan de weg gewerkt: bij de Dorpsweg in Garmerwolde, de fietsoverstreek aan de Bovenrijgerweg (richting Thesinge), in de bebouwde kom van Ten Boer aan het kruispunt bij de Wirdumerweg.

Omleidingen

Maandag 25 juli is de Rijksweg in Ten Boer vanaf de aansluiting met de Boltweg/Gaykingastraat tot de rotonde bij de Verlaatweg gestremd. Dat duurt tot 1 augustus in de ochtend. Vanaf deze dag is de Rijksweg vanaf de aansluiting met de Bovenrijgerweg richting Thesinge tot de aansluiting met de Boltweg/Gaykingastraat (bij de Boltbrug) een week gestremd.

Van vrijdag 19 augustus tot maandag 22 augustus (6.00 uur) is de Rijksweg bij Wirdum vanaf de aansluiting bij de rotonde met de Wijmersweg (N996) tot de aansluiting met de Eekwerderweg gestremd, evenals de Wirdumerweg vanaf de aansluiting met de Stadsweg tot de aansluiting met de Kerkeweg te Wirdum.

Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor betere doorstroming, om aanpassingen aan de weg te doen voor het openbaar vervoer en ten behoeve van de verkeersveiligheid tussen Groningen en Appingedam.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.