Wilbert van de Kamp (28) haalde mensen uit heel Nederland naar Leens

Een jaar geleden, toen Wilbert van de Kamp (28) van Amsterdam verhuisde naar Leens, zat hij vol grootse plannen. Hij nam zijn intrek in het landhuis Oosterhouw, waar tot dan toe eigenaar en tuinarchitect Klaas T. Noordhuis en zijn partner, scenograaf Christiaan Klasema, woonden. Van de Kamp ging op het huis passen en ervoor zorgen dat het in goede staat bleef, maar kreeg verder vrij baan. Hij stelde het landhuis open voor iedereen die maar wilde komen.

Oosterhouw is een statig Italiaans huis midden tussen de akkers en bij binnenkomst valt de enorme verzameling antieke spullen meteen op. Het is als een betoverende stap terug in de tijd. En dan is daar Wilbert van de Kamp, druk bezig in de keuken. Volgens hem is dat een grote verrassing voor veel mensen: “een oud huis vol geschiedenis waar een 28-jarige gast woont die feestjes organiseert, dat is nieuw en gek.”

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.