YouTube-ster Tikkie Takkie Touzani komt thuis bij Thomas (11) in Delfzijl om te chillen

Dat was even schrikken zaterdag op het Sportpark Centrum van voetbalclub NEC in Delfzijl. Tijdens een vergadering van de jeugdafdeling viel Soufiane Touzani, een populaire Rotterdamse straatvoetballer, rapper en YouTube-ster, de kantine binnen met een cameraploeg.

Hij kwam voor NEC-speler Thomas van Noort (11), die hij meenam voor zijn programma Chillen met Touzani.

Soufiane Touzani had een rol in het NOS-programma over het WK voetbal. Foto: ANP/Jerry Lampen

De YouTuber is vooral bij jongeren geliefd. Hij staat bekend als Tikkie Takkie Touzani en trekt miljoenen kijkers op zijn YouTube-kanaal. Daarop is Chillen met Touzani te zien is, maar staan ook filmpjes van ontmoetingen met topvoetballers zoals Ronaldo.

Over een maand of twee zal Thomas van Noort te zien zijn in een aflevering van Chillen met Touzani. De 11-jarige voetbalt bij NEC Delfzijl en zit sinds vorig seizoen bij de jeugdopleiding van FC Groningen.

Martinitoren

Thomas werd vanaf het sportpark door Touzani en de cameraploeg meegenomen naar Groningen. Daar werd de Martinitoren beklommen, de kapper bezocht en een kijkje genomen bij FC Groningen.

En zoals de naam van het televisieprogramma al doet vermoeden, werd er ook gechild. Bij Thomas thuis. Op zijn slaapkamer.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.