Rotaryclub Eems-Dollard strikt YouTuber Kalvijn voor Ekenstein Lezing 2019

Rotaryclub Eems-Dollard heeft YouTuber Kalvijn gestrikt voor de Ekenstein Lezing 2019. Deze lezing vindt donderdag 12 december plaats in het Schathoes op Landgoed Ekenstein in Appingedam.

Kalvijn, de uit Meedhuizen afkomstige Kelvin Boerma, deelt in de Ekenstein Lezing zijn persoonlijke verhaal. Hij bespreekt daarbij ook zijn zijn in onze informatiesamenleving. Kalvijn was immers een van de initiatiefnemers van de Social Code voor YouTubers.

Na een pauze vertelt een medewerker van bureau Halt alles over mediawijsheid voor jongeren en hun ouders.

De Ekenstein Lezing begint om 19.30 uur. Entree: 10 euro. Aanmelden: www.aanmelder.nl/ekensteinlezing2019.

Over Kelvin Boerma

Kelvin Boerma is geboren in Meedhuizen. Hij is in 2010 begonnen met vloggen via YouTube. Ondertussen heeft hij 1,2 miljoen volgers op YouTube. Hij is daarmee is een van de bekendste vloggers van Nederland. 

Naast vlogger is Kalvijn muzikant en is hij vaak in RTL Boulevard te zien als deskundige over YouTube en sociale media. Kalvijn deed dit jaar mee aan de televisieprogramma's 'Expeditie Robinson', 'The Big Escape' en 'De gevaarlijkste wegen van de wereld'.

YouTuber Kalvijn gaat over grenzen heen met bioscoopfilm en Expeditie Robinson: 'Een surrealistische ervaring'
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.