Verwendag met indrukwekkende trikes in Delfzijl

Lifestyle shop Vuur-steen hield zaterdag samen met de ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans, CS-Riders en TSN Thuiszorg een verwendag.

Vanaf de Oude Schans konden patiënten en belangstellenden een rondrit maken met de trikes van de CS-Riders. Onder begeleiding van motoren werd er een rit gemaakt door de gemeente Delfzijl.

CS-Riders

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt. De activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen.

Foto: ProNews

Het doel van de rondritten is om de gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de hedendaagse beslommeringen waar het gezin vaak in verkeerd, dit kan te maken hebben met persoonlijke problematiek of met een handicap.

Foto: ProNews

Ook kreeg Willem Kooiman een waarde cheque overhandigd door Remon Huizinga. Willem verloor op 29 juli zijn trike bij een uitslaande brand in zijn schuur in Nieuwe Pekela. Trikes uit heel Noord-Nederland zijn geld aan het inzamelen om Willem weer een trike te laten kopen.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.