Opnieuw theater in boerenschuur Oosterwijtwerd, met Arjen Lubach, Tangerine, Harry Sacksioni en Wia Buze

Pé en Rinus gaven vorig jaar de aftrap in de bijzondere setting van de boerenschuur. Egbert Euser

De grote schuur van Eetcafé de Boerderij in Oosterwijtwerd wordt van 15 juli tot en met 31 augustus opnieuw omgetoverd tot een theaterzaal. Met optredens van bekende artiesten als Tangerine, Marlene Bakker, Arjen Lubach, Wia Buze, Jan Rot en Harry Sacksioni.

Naar aanleiding van de eerste coronagolf is er vorig jaar op initiatief van theatermakers Carmen Schilstra, Alina Kiers en Rolf Schreuder voor het eerste een podium gecreëerd. Met als doel noordelijke artiesten of artiesten die iets met het Noorden hebben een podium te bieden. Dat werd een behoorlijk succes, met optredens van artiesten als Bert Visscher, Freek de Jonge en Pé en Rinus.

Door de enorme ruimte in de schuur is men in staat een veilige omgeving te bieden voor artiesten en publiek. Gekoppeld aan een optreden wordt er een lunch of diner geserveerd in het restaurant aan het water.

Aftrap met muzikale voorstelling Durf te Dromen

Op 15 juli is de aftrap trappen met de muzikale voorstelling Durf te Dromen. Rollen zijn er voor Frank den Hollander, Carmen Schilstra, Jan Veldman, Jeroen de Jong, , Lielian Tan en Alina Kiers.

De kaartverkoop gaat via: www.tis-podium.nl .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Eemsdelta