De Notoarestoen in Eenrum heeft extra handen nodig tijdens NL Doet

Foto: Arboretum Eenrum.

In de Notoarestoen in Eenrum wordt op zaterdag 29 mei, tijdens NL Doet, een houten brug vervangen door een dam. Daarvoor zijn één ochtend extra vrijwilligershanden nodig.

Het is goed mogelijk afstand te bewaren tijdens het werken en in de koffiepauze, meldt de secretaris van de Notoarestoen.

‘Dit jaar wordt een houten brug vervangen door een dam. Er zijn extra handen nodig voor het plaatsen van een drainagebuis en het verzet van grond. Er zijn schelpen besteld en deze moeten verdeeld worden op de paden. De bankjes worden geschuurd en nieuw in de verf gezet. Niet te vergeten zijn er lichte schoonmaakwerkzaamheden in en om het tuinhuis en bij de informatieborden.’

Huisgemaakte taart bij de koffie

Bij de koffie wordt huisgemaakte taart van Yvonne Hoeksema uit Eenrum geserveerd. De ochtend begint zaterdag 29 mei om 8.30 uur. Vrijwilligers kunnen zich melden bij het tuinhuis van het Arboretum aan het Ernstheemsterpad in Eenrum. Gereedschap en tuinhandschoenen zijn aanwezig, makkelijke kleding en stevig schoeisel een aanrader. Mondkapjes en hygiënische handgel zijn er ook.

Opgave kan per mail: info@arboretumeenrum.nl, of telefoon: 0595-492058. www.arboretumeenrum.nl

Je kunt deze onderwerpen volgen
Het Hogeland