Streep door ‘Groot Bejaarde Echtparenbal’ in Midden-Groningen. Echtparen krijgen bon van groente- en fruithandel

Foto: Shutterstock

De gemeente Midden-Groningen heeft vanwege de coronacrisis een streep gezet door het ‘Groot Bejaarde Echtparenbal’, de feestelijke bijeenkomst voor echtparen die dit jaar 50, 55, 60 jaar of 65 getrouwd zijn.

De in totaal 448 jubilerende echtparen die voor dit feest waren uitgenodigd, zijn hierover schriftelijk geïnformeerd. ‘Als kleine pleister op de wonde hebben we alle echtparen, samen met de brief, een presentje gestuurd: een bon van een lokale groente- en fruithandel. We willen de echtparen daarmee graag iets lekkers en gezonds aanbieden als alternatief voor de feestelijke bijeenkomst’, laat burgemeester Adriaan Hoogendoorn in een persbericht weten.

50 en 55 jaar getrouwd

De feestelijke bijeenkomst voor jubilerende echtparen staat sinds 2018 op de agenda van de gemeente Midden-Groningen. Het feest is bedoeld voor echtparen die het 50- of 55-jarig huwelijk vieren. Stellen die langer - 60, 65 of 70 jaar - getrouwd zijn, krijgen een vertegenwoordiging van het college van B en W op bezoek.

Dit jaar waren echter ook de 60, 65 en 70 jaar getrouwde echtparen, die vanwege de coronacrisis geen bezoek hadden gehad, uitgenodigd voor het feest.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Groningen
Coronavirus