Stremmingen tussen Pekela en Alteveer op N366 door werkzaamheden

Foto: Shutterstock

De provinciale weg N366 is het eerste weekend van april in beide richtingen gestremd tussen Pekela en Alteveer. De stremming duurt van vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april.

De stremming geldt vanaf de afslag Oude Pekela / Nieuwe Pekela Noord tot de afslag Alteveer. Het verkeer wordt aangeraden om via Gieten om te rijden.

loading

Afsluiting in Nieuwe Pekela


Voor de stremming van de N366 vinden in Nieuwe Pekela werkzaamheden plaats. Van maandag 30 maart tot en met dinsdag 7 april is daardoor de aansluiting Kruiselwerk – Ommelanderweg - Onstwedderweg afgesloten voor het verkeer.

De provincie Groningen meldt dat het is in deze periode niet mogelijk om via de Onstwedderweg en de Ommelanderweg naar het Pekelder Hoofddiep te rijden. Er zijn verschillende omleidingsroutes, die door borden aan de kant van de weg worden aangegeven.

Voorbereiding


De werkzaamheden in het weekend van 3 tot en met 6 april zijn een voorbereiding op de verbreding en asfaltvernieuwing van de N366 in juni. De provincieweg tussen Pekela en Alteveer is dan opnieuw gestremd, maar dan voor een langere periode. Tijdens de werkzaamheden worden nieuwe op- en afritten bij Pekela Zuid aangesloten, het asfalt vernieuwd en de weg verbreed. De op- en afrit Pekela-Zuid blijft tot die tijd gestremd, net als de al gestremde parallelweg tussen Alteveer en Pekela.


menu