Hoe ver reiken Anna Maring en Ensemble Fier uit Groningen in de nationale finale van het Prinses Christina Concours? Bekijk het vanaf woensdag op de online kanalen van de wedstrijd

Foto: Pixabay

Hoe hebben violist Anna Maring en Ensemble Fier uit Groningen het er vanaf gebracht in de nationale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours? Dat is van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 april te zien op de website en de YouTube-pagina van het Prinses Christina Concours.

De 18-jarige violiste Anna Maring en Ensemble Fier - bestaande uit de conservatoriumstudenten Sophia Faltas (mezzosopraan), Wilko Koekoek (countertenor), Twan van der Wolde (tenor) en Jitze van der Land (bariton) - plaatsten zich eind maart voor de nationale finale van het Prinses Christina Klassiek Concours.

Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht

Zaterdag 10 april speelden ze hun repertoire; in een opnamestudio in Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht. Zonder publiek, maar met een professioneel camerateam dat de optredens filmde.

De montage is van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 april te zien op www.christinaconcours.nl en de YouTube-pagina van het Prinses Christina Concours . Met in de uitzending van woensdag de verrichtingen van Anna Maring en Ensemble Fier.

Stemmen op favoriete optredens

Na afloop van de uitzendingen op woensdag, donderdag en vrijdag kunnen kijkers stemmen op hun favoriete optredens. In de uitzending van zaterdag maakt Prinses Margriet der Nederlanden de uitslag bekend.

De uitzendingen beginnen steeds om 20.00 uur.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad