Rob de Waard stopt als directeur Huis voor de Sport Groningen: Karin Zwart volgt hem op

Rob de Waard vertrekt als directer van Huis voor de Sport Groningen. Foto: Hans Mossel

Rob de Waard (65) treedt op 1 juli 2021 af als directeur van Stichting Huis voor de Sport Groningen. Zijn opvolger is Karin Zwart (39).

De Waard begon op 1 juni 2010 als directeur bij Huis voor de Sport Groningen (HvdsG), een stichting die zich sterk maakt voor een actieve en gezonde leefstijl in de provincie Groningen.

Het kantoor van Huis voor de Sport Groningen verhuisde in 2015 van Hoogezand naar Groningen. De organisatie heeft ongeveer 70 medewerkers in dienst, die over de hele provincie werkzaam zijn. Daarnaast verzorgt de stichting het werkgeverschap van enkele honderden trainers, zwembadmedewerkers en andere medewerkers van maatschappelijke organisaties.

Vroegpensioen

De Waard vindt het na 11 jaar directeurschap ‘mooi geweest’. Zijn baan bij HvdsG was de mooiste uit zijn hele carrière zegt hij in een persbericht, nu gaat hij met vroegpensioen.

loading

Zwart, woonachtig in Leeuwaren, werkt sinds 2008 bij Huis voor de Sport Groningen en is hier tot op heden sales en accountmanager. Op 1 januari 2020 werd zij aangesteld als plaatsvervangend directeur. Vanaf 1 juli is Zwart eindverantwoordelijke voor de stichting.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Stad