Inschrijving vierde Ruigste Run rondom Sappemeer is los

Ben je toe aan een echte uitdaging, zowel fysiek als mentaal? Dan ben je bij de Ruigste Run van de Veenkoloniën aan het juiste adres. Een uitdagend parcours in een prachtig natuurgebied staat op 15 september weer klaar om door echte bikkels overwonnen te worden.

Overwin samen of alleen de meest spectaculaire hindernissen, kruipen door de modder, klimmen en zwemmen. Dit jaar wordt alweer voor de vierde keer de Ruigste Run van de Veenkoloniën bij manege van Hoorn op Borgercompagnie gehouden. Vele vrijwilligers zijn alweer in de weer om het grote succes van vorige jaren te herhalen. Nu nog mooier, spectaculairder en uitdagender.

Parcours met hoogtes, modder en water

Vorig jaar trotseerden maar liefst ruim 1200 deelnemers het parcours met hoogtes, modder en water. Het streven om meer dan 1000 fanatiekelingen bij de start te zien is hiermee ruimschoots gehaald.

Er zijn verschillende afstanden door het mooie Adriaan Tripbos in Sappemeer. Een route van 4,5 en van 7,5 en van maar liefst 15 kilometer om een realistische uitdaging met jezelf en anderen aan te gaan. Bij de Ruigste Run van de Veenkoloniën draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt.

Ook een ouder-kind loop behoort tot de mogelijkheden. Er is ook een bedrijvenloop met mogelijkheden om het bedrijf te promoten. Iedere deelnemer ontvangt een consumptiemuntje en een prachtige medaille.

Inschrijven via www.ruigsterun.nl kun je je al inschrijven.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.