Gewapende overval in De Pol

Aan de Generaal Van de Boschweg in De Pol heeft maandagavond een gewapende overval plaatsgevonden.

Drie mannen drongen de woning binnen en hebben de 64-jarige bewoner bedreigd en vastgebonden. De overvallers hebben spullen meegenomen. Voor zover bekend heeft de politie de daders nog niet aangehouden.

De bewoner is erg geschokken, maar bleef ongedeerd. Wat er precies is gestolen, is onduidelijk.

Dinsdagmorgen is in Oldemarkt ook een gewapende overval gepleegd door drie mannen. Het is niet duidelijk of het dezelfde daders zijn.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.