Sinterklaas dit jaar tóch in Haren

Sinterklaas gesignaleerd in Haren. Foto: Commissie Intocht Haren


Kinderen in Haren en omstreken hoeven Sinterklaas niet te missen. De intocht en de werkkamer in de dorpskerk gaan niet door, maar de Sint en zijn Pieten zullen vanaf 19 november wel door de dorpen zwerven om schoenen te vullen en kinderen te verrassen rond 5 december.

Voor ouders is het goed om te weten dat de Commissie Intocht Haren (Ondernemend Haren) afspraken heeft gemaakt met de Sint. Een cameraploeg mag zijn werkzaamheden en tochtjes door Haren volgen. Vanaf 19 of 20 november worden bijna dagelijks filmpjes gepubliceerd en kunnen kinderen de belevenissen op de voet volgen.

Sint-brievenbus

Sinterklaas is van plan om kinderen (en ouders) te vragen om huizen en zelfs straten te voorzien van Sint-versieringen. Daar is een prijs mee te winnen. Verder komt er een reusachtige knalrode Sint-brievenbus te staan aan de Brinkhorst (naast speelgoedwinkel Baboffel) waar kinderen post, tekeningen en knutsels in kunnen doen. Sint haalt de post er iedere nacht uit en zal deze zichtbaar ophangen in de etalage naast de brievenbus. Daar is een tijdelijke werk- en slaapkamer van Sint ingericht.

Vanaf 19 november kan je de Sint in Haren volgen via www.ervaarharen.nl , www.harendekrant.nl , @intochtharen (Facebook) en sinterklaasintocht_haren (Instagram).

Je kunt deze onderwerpen volgen
New Articles