Zondagvoetbal 4e klasse D: Sleen en KSC doen goede zaken; VIOS blijft ongeslagen en DSC’65 wacht nog steeds op eerste punten

Sleen deed zondagmiddag goede zaken. In eigen huis boekte de ploeg van het trainersduo Esra Philips (links) en Wout Feijen een nipte, maar dikverdiende 1-0 zege op SC Balkbrug. Archieffoto: Ton Trompert

In de 4e klasse D van het zondagvoetbal deden Sleen en KSC met driepunters tegen Sc Balkbrug en Wijster goede zaken.

VIOS uit Oosterhesselen bleef dankzij het gelijkspel tegen Ruinerwold nog steeds ongeslagen en DSC ’65 wacht nog steeds op de eerste punten.

Sleen - Sc Balkbrug: 1-0

Sleen boekte zondagmiddag tegen Sc Balkbrug de tweede zege van het seizoen. De ploeg van het trainersduo Esra Philips en Wout Feijen had meer balbezit en wist ook de meeste kansen te creëren. Sleen, dat vorige week nog een handvol basisspelers miste, was gelukkig weer zo goed als compleet. Alleen kon er nog geen beroep worden gedaan op Jasper Ruinemans en Koen Feijen. Het doelpunt van Leon de Labije in de eerste helft bleek de winnende treffer: 1-0. Met zes punten uit drie duel bezet Sleen de vierde plaats.

Ruinerwold - VIOS: 0-0

VIOS is na het gelijkspel in en tegen Ruinerwold nog steeds ongeslagen. In een matige wedstrijd bleef het 0-0 en daar konden beide ploegen wel vrede mee hebben. Man of the match werd Kayran Nijenbanning. De doelman van VIOS keerde in de 80e minuut de door arbiter Swart toegekende strafschop. VIOS. De formatie van Alex Padding staat met drie punten uit drie duels op een voorlopig elfde plaats.

KSC - Wijster: 1-0

KSC deed zondagmiddag goede zaken door Wijster op een 1-0 nederlaag te trakteren. De Schoonoorders, die met zeven punten uit drie duels de ranglijst aanvoeren, wonnen door een goal van Stijn Vrielink.

Titan - DSC ’65: 3-1

DSC ’65 wacht nog steeds op de eerste punten van het seizoen. Het duel in Nieuw-Weerdinge tegen Titan ging met 3-1 verloren. In een zeer matige eerste helft was er van krachtsverschil nauwelijks sprake. De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd door Roy Super op voorsprong, maar nog voor rust zorgde Thijs Meppelink weer voor evenwicht.

De ploeg van Jordy Boer kon het in de tweede helft niet meer bolwerken en verloor door goals van Thijs Over en Harmjan Moesker met 3-1. Vlak voor tijd werd Yannick de Zoete door scheidsrechter Henk Scholte Aalbes met twee keer geel – en dus rood – van het veld gezonden. Direct na het eindsignaal kreeg ook Thijs Meppelink nog de rode kaart voorgeschoteld.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Coevorder Courant