TalentenCentrum Coevorden weer van start

Twirling. Foto: TalentenCentrum.

Nadat in maart abrupt alle activiteiten moesten worden beëindigd in verband met corona, gaat TalentenCentrum in Coevorden deze week weer van start met haar activiteiten.

Op dit moment zijn dat: gitaar, drummen, toetsen, fotograferen met je smartphone, intuïtief tekenen en, nieuw bij het TalentenCentrum: twirling.

Bert de Haan

Op 15 september overleed oprichter en boegbeeld van het TalentenCentrum Bert de Haan. De voorbereidingen voor het seizoen waren al gestart. ,,Niet doorgaan was geen optie”, zegt Jeanette Croezen, ook van het TalentenCentrum. ,,Bert had niet anders gewild. Bovendien hadden onze vrijwilligers en deelnemers ook heel veel zin om weer van start te gaan.”

Coronamaatregelen

Voor de veiligheid van vrijwilligers en deelnemers hanteert TalentenCentrum Coevorden een duidelijk coronaprotocol. ,,Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen dat ook aan onze deelnemers”.

Aanmelden kan nog

Deelnemers die in maart moesten stoppen zijn allemaal uitgenodigd om weer mee te doen, maar er is nog plek. Ook heeft TwirlTeam Dynamix aangeboden een activiteit te verzorgen op de woensdagmiddag, voor de leeftijden 4 tot 8 jaar en 8 jaar en ouder. Op de geactualiseerde website van het TalentenCentrum staat het actuele rooster en kan iedereen zich aanmelden.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Nieuws Coevorder Courant