De Gilde Groep uit Meppel neemt Parallel uit Heerenveen over. 'Hun werkwijze past uitstekend bij ons

Werknemers van De Gilde Groep aan de slag op de werkvloer. Foto: Daniel Wenzel

De Gilde Groep neemt per 1 december branchegenoot Parallel uit Heerenveen over. Alle werknemers zullen vanaf die datum voor De Gilde Groep aan de slag gaan. Ook directeur-eigenaar Bennie Schnoing maakt de overstap.

De overname past binnen de groeiambities van De Gilde Groep, dat vakmensen inzet voor projecten in de betonbouw en elektrotechniek. Directeur Alfred Nanninga over de overname: „Parallel bestaat al ruim 23 jaar en heeft veel ervaring met het leveren van vakmensen in de bouw. Hun werkwijze past uitstekend bij ons: de juiste vakmensen vinden voor het realiseren van projecten door inventarisatie, monitoring en begeleiding. Met deze overname verstevigen we onze positie als partner in de bouwketen. Zowel Bennie als zijn medewerkers vormen een welkome aanvulling voor onze organisatie.” Ook Schnoing, die zijn bedrijf vanaf de grond heeft opgebouwd, is tevreden met de overname van zijn bedrijf.

De Gilde Groep levert vakmensen voor het realiseren van projecten in de betonbouw en elektrotechniek. Bij De Gilde Groep werken nu circa 550 vakkrachten. Vanuit Parallelbouw komen hier zo’n dertig vakkrachten bij.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Zakelijk Nieuws Meppeler Courant