‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’ Webinar voor vaders en moeders

Het runnen van een gezin is best lastig. Pixabay

Het CJG Midden-Drenthe houdt donderdag 8 oktober om 20.00 uur de webinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’ van de Family Factory. Alle vaders en moeders uit Midden-Drenthe zijn welkom om de gratis webinar bij te wonen.

‘Is jouw leven als vader of moeder ook zo hectisch en overvol? Word jij ook helemaal gestoord van het gevoel dat je 100 dingen tegelijk moet doen? Hoe houd je het leuk, krijg je werk gedaan én zorg je dat je niet volledig opgebrand raakt?’ Antwoorden op al deze vragen krijgen deelnemers tijdens deze webinar.

Hier wordt een uur lang ingaan op de uitdagingen die ontstaan zijn door de coronacrisis en hoe men die te lijf gaat. Op basis van praktische stappen gaan deelnemers ervaren hoe zij kunnen afrekenen met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren.

Week van de Opvoeding

Het CJG Midden-Drenthe organiseert de webinar in het kader van de Week van de Opvoeding (5 tot en met 11 oktober). Het thema van dit jaar is ‘Staan en opvallen;’ opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Met de webinar ‘Alle ballen in de lucht’ wil het CJG Midden-Drenthe ouders een steuntje in de rug geven. CJG Midden-Drenthe vindt dat opvoeden vooral ook genieten moet zijn, oftewel: ‘Staan en Opvallen!’

Meer weten of je aanmelden? Kijk dan op: www.cjgmiddendrenthe.nl/aanmelden-webinar .

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe