Annelies Kok verzorgt dinerlezing en vertelt over haar nieuwe boek

Annelies Kok met haar nieuwe boek. Familie Kok

In De Klipper in Zwiggelte verzorgt Annelies Kok uit Zwiggelte dinsdag 13 oktober een dinerlezing. De lezing begint om 20.00 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.45 uur. Bezoekers kunnen ook mee-eten. Het diner wordt geserveerd om 19.00 uur. De organisatie is in handen van Podia Midden Drenthe in samenwerking met Het Logboek.

Geïntrigeerd door hoe traumatische gebeurtenissen doorwerken op volgende generaties vertelt Annelies Kok in haar boek Verborgen erfenissen het op waarheid gebaseerd verhaal van een familiegeschiedenis. Over een fervent aanhangster van Adolf Hitler in Nazi-Duitsland, een mislukt huwelijk tussen haar dochter en een Nederlandse NSB’er en de gevolgen hiervan voor hun in het laatste oorlogsjaar geboren kind.

Annelies Kok (Zeist, 1954) beschrijft in deze roman hoe traumatische gebeurtenissen doorwerken in volgende generaties. Ze vertelt de geschiedenis van Liesel en het verhaal van Christel afwisselend vanuit hun perspectief. Een aangrijpende roman, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

https://podiamiddendrenthe.nl/tickets/

menu