Bed & breakfast de poffertjespan krijgt vier tulpen na bezoek van mystery guest

Vier tulpen: een mooie beloning voor deze B&B. Pixabay

B&B de poffertjespan in Hoogersmilde is gisteren officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. De poffertjespan ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

De mystery guest schreef: ‘Het is een prachtig gastenverblijf met veel natuurlijke lichtinval en een mooi interieur. We werden zeer verwend bij binnenkomst met koffie/thee en iets lekkers.’

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl .

‘Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service’, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe