Bouw met OVF Bovensmilde en win mooie prijzen

De bouwuitdaging gemaakt door Marco Sinnema. Marco Sinnema

De Oranje Feest Vereniging (OFV) Bovensmilde houdt in samenwerking met Jeugd aan zet Midden-Drenthe nog een editie van de OFV Bouw Uitdaging. Per bouwuitdaging worden twee prijzen uitgereikt. In totaal gaat het om acht prijzen.

Om kans te maken op een prijs hoeven deelnemers geen lid te zijn van de OFV Bovensmilde of woonachtig te zijn in Bovensmilde.

Op woensdag 6 januari, vrijdag 8 januari, woensdag 13 januari en vrijdag 15 januari verschijnt op de website een bouwopdracht. Indien de opdracht uitgevoerd is moet van het eindresultaat een foto gemaild worden naar uitdaging@ofvbovensmilde.nl.

In dit mailbericht moet naast de foto de volgende gegevens vermeld worden: voor- en achternaam en leeftijd. Per bouwuitdaging mag slechts een foto ingezonden worden. Deze foto komt dan inclusief de naam/leeftijd in een grabbelton. Vanuit deze grabbelton worden per uitdaging twee prijswinnaars getrokken. Elke winnaar mag kiezen uit één van de bouwdozen: Lego Technic, Lego Friends, Lego City, Lego Duplo of K’NEX.

Iedereen kan bij elke nieuwe uitdaging weer opnieuw meedoen en kans maken op een van de twee prijzen.

www.ofvbovensmilde.nl

menu