Duo Harm en Roelof brengt voorstelling die van 'deze tijd is'

Dit duo gaat de zaal in Meursinge weer op de kop zetten. Eigen foto

Liefhebbers van het cabaretduo Harm en Roelof komen aan hun trekken. Op 30 oktober is een uitgesteld optreden van dit duo te bewonderen in Zalencentrum Meursinge in Westerbork.

Hoe vaak hoor je niet zeggen: “Dat is niet meer van deze tijd” alsof er door de tijd heel veel zaken veranderen. Maar is dat wel zo? Wat verandert er eigenlijk? De tijd zelf, of de manier waarop wij met zaken omgaan of er tegenaan kijken….

Relativeren, zaken weer op z’n pootjes zetten, of die pootjes juist subtiel ergens onder vandaan zagen, op een vriendelijke, maar onderhuids toch meedogenloze Drentse manier. Dat is typisch iets voor Harm en Roelof.

Met mooie Drentse teksten die soms ontroeren, maar vaak enorm op de lachspieren werken, zowel bij het publiek als bij de artiesten zelf. Harm en Roelof verzorgen een cabaretvoorstelling die in alle opzichten zo Drents is als men maar denken kan. De liefhebber van Drentse kleinkunst zou deze voorstelling niet mogen missen, die absoluut ‘van deze tijd’ is.

In verband met de coronamaatregelen moeten kaarten vooraf besteld worden bij Stichting Zomeractiviteiten Westerbork, die ook de organisatie in handen heeft.

Reserveren kan door te mailen naar henniebork@solcon.nl De kaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij Hennie Bork, 06 30612644.

Vrienden van Stichting Zomeractiviteiten krijgen op vertoon van hun geldige vriendenkaart (mits nog niet gebruikt) €2,50 korting op de entreeprijs.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe