FIT Boys zet Fc Assen opzij in de beker

Een duel om de bal. Maurice Vos

De Auto Beilen-/DS Reclame/-Autohopper-equipe won zaterdag in Assen de laatste bekerwedstrijd van Fc Assen. Door een behoorlijke ziekenboeg moest een beroep gedaan worden op drie JO19-spelers. Na de wedstrijd was de conclusie helder, er zit veel talent aan te komen bij FIT Boys.

FIT Boys pakte in de 10e minuut een voorsprong via Daniël van der West: 0-1. Lang kon de ploeg daar niet van genieten, een minuut later was het al weer 1-1 door onoplettendheid achterin. Niels van der West stond weer uitstekend te keepen en hield de stand op 1-1.

Na rust creëerden de gasten in Assen een licht overwicht, maar ook nu kwam de ploeg niet verder dan mogelijkheden. Fc Assen bleef ook goed meedoen, maar de grootste kans was voor de Beilenaren. Lars Hilberts had oog voor de meegelopen Stefan Eefting. Zijn voorzet was net iets te traag waardoor Eising niet kon scoren. FIT Boys scoorde uiteindelijk alsnog de winnende goal via Daniël van der West: 1-2. Fc Assen drong nog aan, ging één-op-één spelen maar kreeg geen kansen meer.

FIT Boys moet nu zorgen dat de ziekenboeg leger wordt voor de eerste competitiewedstrijd zaterdag 19 september op Sportpark Noord-West tegen OZC Ommen (14:30 uur).

menu