Horeca Westerbork slaat handen ineen voor Drive-in-Diner

Het belooft een culinaire belevenis te worden. Horeca Westerbork

De gezamenlijke horeca Westerbork heeft de handen ineen geslagen voor een unieke en lekkere activiteit. In deze donkere dagen waarin maar weinig mogelijk is qua vermaak organiseren de ondernemers een Drive-in Diner op zaterdag 12 december.

Tijdens dit unieke Drive-in Diner bezoeken gasten met hun eigen, al dan niet versierde en gezellig gemaakte auto, zes restaurants voor een zes-gangen-diner. Bij iedere ‘drive-in’ locatie ontvangen de gasten een gerecht en kunnen die ter plaatse in hun eigen auto opeten.

Marieke de Kleer namens de organisatie legt uit: ‘Geen bitterballen en blokjes kaas, maar heerlijk op smaak bereide gerechten.’

Vanaf 16.00 uur kunnen om het half uur steeds tien auto’s beginnen aan dit culinaire avontuur. Met zes starttijden is er in totaal ruimte voor 60 auto’s per route. De laatste mobiele gasten starten om 18.30 uur. Er zijn twee routes gemaakt aangezien er voldoende deelnemende bedrijven zijn. Dat betekent dus dat er plek is voor maximaal 120 auto’s. Het zes-gangen-drive-in-diner duurt in totaal ongeveer vier uur.

De deelnemende restaurants zijn gevestigd in Westerbork, Spier, Aalden, Orvelte en Elp. De deelnemers rijden kriskras door de gemeente Midden-Drenthe om hun gerecht af te halen.

De gasten moeten zelf zorgen voor een beetje gezelligheid in de auto en natuurlijk de nodige verlichting. Ook is er een leuke prijs beschikbaar voor het meest foute, aparte en fancy versierde voertuig. Deze wint namelijk een diner voor twee die na corona
bij een deelnemend restaurant naar keuze genuttigd kan worden.

Kinderen krijgen eigen gerechtjes geserveerd die afwijken van het zes-gangen-diner van de volwassenen. Drankjes kunnen apart bijbesteld worden en zitten niet bij de prijs in.

Aanmelden kan online vanaf maandag 30 november op www.horecawesterbork.nl. Uiteraard staat hier ook alle informatie.

De aanmelding is open vanaf 20.00 uur. Vol = Vol

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe