Koop voor een 'prikkie' overtollig materieel van het waterschap

De verkoop gaat via een veiling. Pixabay

Waterschap Drents Overijsselse Delta en Waterschap Rijn en IJssel houden in samenwerking met veilingplatform Agribidding.com een online veiling.

Na de succesvolle veiling van vorig jaar in opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta, opent 4 december (16.00 uur) de online veiling van overtollig materieel afkomstig van Waterschap Drents Overijsselse Delta en Waterschap Rijn en IJssel op Agribidding.com. Van tractoren en maaiboten tot lasapparaten en verkeersborden. Het aanbod is divers en er kan veelal al vanaf 10 euro geboden worden.

Een online veiling is een transparante, duurzame en effectieve manier om overtollig materieel van de hand te doen. Zo krijgt het een tweede leven en een gelukkige nieuwe eigenaar. Iedereen krijgt de kans om mee te bieden. Dit gebeurt op afstand, waardoor het een ideaal coronaproof verkoopkanaal is in deze roerige tijd.

Het is mogelijk om het te kopen materieel in het echt te bekijken. Er is een kijkmoment op afspraak gepland op donderdag 17 december. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor aan te melden. De kijkdag vindt plaats op twee locaties: aan de Ossebroeken 6 in Beilen en aan de Avinkweg 2 in Haarlo.

De veiling staat zowel op Agribidding.com als Onlineveilingmeester.nl. Beide veilingplatformen zijn onderdeel van de OVM | Group.

Voor meer informatie, kijk op: https://www.agribidding.com/nl/veilingen/3347 .

menu