La Naturelle opent salondeuren

La Naturelle is open, Janine Vrielink staat graag klaar voor haar klanten. Richard Vrielink

Beilen is een unieke behandeling op het gebied van huidverstrakking rijker. Sinds enkele dagen opende La Naturelle haar deuren.

La Naturelle is een salon aan de Fiolenkamp voor huidverbetering en huidverstrakking. Eigenaresse Janine Vrielink, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1995, staat sinds deze week klaar om de eerste cliënten in haar salon te ontvangen. Uiterlijke verzorging is haar passie.

Enige maanden geleden ontdekte ze de Hifu behandeling, en was direct onder de indruk en besloot zich deze vakkennis eigen te maken. HIFU is High Intensity Focused Ultrasound. Door het gebruik van ultrasone geluidsgolven wordt een liftend, verstevigend, verbeterend en verstrakkend effect van de huid bereikt. Janine Vrielink: ‘Dit zonder botox, fillers of incisies. Geschikt voor het gelaat en het lichaam. Vaak met één behandeling wordt een prachtig natuurlijk resultaat bereikt.’

Vrielink beschikt over het allernieuwste watergekoelde Hifu 4D RF apparaat. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen.

Klanten kunnen daarnaast ook bij La Naturelle terecht voor het verwijderen van wratten, moedervlekken, ouderdomsvlekken en steelwratjes. Maar ook voor deelbehandelingen en huidverbeterende ontspannende pakketbehandelingen zijn klanten welkom.

In La Naturelle wordt met cosmeceuticals van het merk Janssen Cosmetics gewerkt. Janine Vrielink: ‘Producten die een cosmetische en medische achtergrond hebben. Vrij van parabenen, dierproefvrij, biologisch en biomarine.’

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe