Pomper en HHCombi verlengen hun samenwerking

De ondertekening van het contract.

Pomper Pluimveemesterij en Lelieteelt BV verlengde zondagmiddag het sponsorcontract met HHCombi met vier jaar. ‘Wij zijn blij dat de firma Pomper opnieuw als hoofdsponsor van voetbal invulling wil geven aan onze samenwerking’, zegt voorzitter Gerrit Volkers.

Sinds 2016 is Pomper hoofdsponsor van de afdeling voetbal van HHCombi. Dankzij de nieuwe verbintenis blijft Pomper in elk geval ook de komende seizoenen op de shirts zichtbaar.

Zondagmiddag tekenden Erik Pomper en Gerrit Volkers de papieren, waarna hoofdtrainer Abel Darwinkel het nieuwe tenue van Pomper overhandigd kreeg. Tot slot kreeg Pomper van Jan Veldhuizen, voorzitter van de afdeling voetbal, een mooi boeket bloemen als dank voor de samenwerking.

Na dit officiële moment zagen Pomper, Volkers en Veldhuizen de selectie hun tweede bekerwedstrijd winnen. Werd verleden week zondag Yde de Punt met maar liefst 2-7 aan de kant gezet, GKC moest zondag de meerdere erkennen in HHCombi. De thuisploeg won dik verdiend van de ploeg uit Gasselte: 3-2. Björn Zinger en Brian de Jong (2x) vonden voor de thuisploeg het net. Het enige wat de thuisploeg te verwijten viel was dat het moeite had om de kansen te verzilveren.

Komende zondag speelt HHCombi uit tegen Witteveense Boys ’87 (14.00 uur).

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe