Schnieders: ‘De passie voor het vak en voor de mensen is nog steeds wat ons drijft’

'Het ondernemerschap doe je als gezin.' Hugo Faber

‘De passie voor het vak en voor de mensen is nog steeds wat ons drijft,’ aan het woord zijn Alexander Schnieders en Helwie Jager. Het vak verandert steeds, maar daar is Schnieders Autoservice aan de Romhof in Beilen klaar voor.

De nieuwste apparatuur is aanwezig en de meest recente opleidingen zijn gevolgd. De opleidingen worden via het opleidingstraject van CarXpert gevolgd in samenwerking met GMTO. Bijblijven is essentieel omdat de techniek zo ontzettend hard verandert.

Zo is Alexander Schnieders Diagnose specialist en gecertificeerd om aan hybride auto’s te sleutelen. Er is veel veranderd ten opzichte van 10 jaar geleden. De werkplaats is uitgebreid met twee monteurs, een stagiair en gemoderniseerd met de nieuwste apparatuur. Alexander: ‘Het enige wat niet veranderd is, is dat we helder en duidelijk willen zijn. Echt ons motto, de klant weet altijd waar hij of zij aan toe is.’

Sinds 2014 is Schnieders Autoservice lid van de werkplaatsformule CarXpert. Een werkplaatsformule die goed bij Schnieders pas, aangezien de eigen identiteit niet verloren gaat. CarXpert biedt onder andere ondersteuning op het gebied van techniek en scholing.

Bij Schnieders Autoservice kunnen klanten terecht voor APK, onderhoud, banden, bandenhotel, uitlijnen, airco, mobiliteitsservice, maar ook voor storingen, hybride en elektrische auto’s.

Elf jaar geleden gingen de garagedeuren voor het eerst open in Beilen. ‘We zijn echt super dankbaar en trots op het bedrijf dat we inmiddels hebben neergezet. Ons privéleven staat uiteraard ook volledig in het teken van Schnieders Autoservice, onze 2 kinderen weten ook niet anders. Het ondernemerschap doe je ook als gezin,’ zo besluit Helwie.

Kijk voor meer informatie op de website www.schniedersautoservice.nl

menu