Stichting Horse Out kijkt tevreden terug op 2020

Paard. Pixabay

Sinds februari 2020 is Stichting Horse Out gevestigd in Hooghalen. Deze stichting organiseert met een enthousiast bestuur hippische evenementen en activiteiten, zelfstandig, voor een goed doel of in samenwerking met een plaatselijke rijvereniging om deze financieel te ondersteunen.

Zo organiseerden ze afgelopen jaar verschillende buitenritten voor kleine groepjes, een Whats-App puzzelrit, een snertrit en een Ride & Run/ Bike, waarbij een team van een ruiter, fietser en/ of hardloper een route aflegt door de prachtige natuur die onze omgeving te bieden heeft. Wanneer de rit in samenwerking met een rijvereniging georganiseerd wordt, gaat een deel van de opbrengst naar de betreffende rijvereniging. Het overige deel wordt door Horse Out geïnvesteerd in materiaal om nog meer en beter volgende evenementen te kunnen organiseren.

Horse Out kan ondanks de uitdagingen van het afgelopen jaar, terug kijken op een zeer geslaagd jaar met mooie evenementen en activiteiten. Ook voor het komende jaar staat er maandelijks een activiteit op de planning, die terug te vinden zijn op www.horseout.nl of op de Facebook pagina.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe