Stroomruiter Kimberley Bakker rijdt goed in Assen

Kimberley Bakker reed uitstekend in Assen. Francis Turkensteen

Leden van De Stroomruiters kwamen op diverse plaatsen in actie, met wisselende resultaten. In Assen werd een dressuurwedstrijd voor paarden verreden, een van de laatste buitenwedstrijden. In de klasse B behaalde Kimberley Bakker met Kaylee (v. Johnson) 202,5 en 199 punten, deze combinatie werd daarmee tweede en derde.

Indy Snijder reed zaterdag met haar pony Altrido’s Zannie’s Caesar in Ruinerwold. In de klasse M1 cat. D behaalde Indy in de eerste proef 192,5 punten en werd vierde. Haar tweede proef werd beloond met 196 punten en een mooie eerste plaats.

Zaterdag kwam Nikki-Fleur de Haan in Balkbrug uit in de klasse M-D/E. Samen met haar pony M&M beet deze amazone uit Smilde de spits af in deze klasse. Een foutloos parcours en een snelle tijd van 28,95 sec. in de tweede fase was het resultaat. Dat deze tijd snel was bleek. Alleen clubgenote Annerieke Zinger klopte de tijd van Nikki-Fleur, maar haar pony Chanel tikte in de tweede fase een balk eraf. Nikki-Fleur en M&M mochten als winnaars opstellen, Annerieke en Chanel eindigden als achtste.

Daniek en Marissa Oude Velthuis reden zondag in Exloo. Daniek startte met haar pony Oxord’s Champ in het B springen en reed foutloos. Met 77 punten voor de stijl werd zij vierde. Daarna deed ze mee in het L springen. In dat parcours sprong ze één balkje af en met een snelle tijd werd zij derde. Marissa reed met haar paard Hudson in het B springen. Met een foutloos parcours en 75,5 punten voor de stijl werd deze combinatie tweede.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe