Test en vergelijk verrekijkers, spotting copes en wildcamera’s

Kom langs en laat u verrassen. VerrekijkerShop

De VerrekijkerShop, de grootste verrekijker specialist van Noord-Nederland, verzorgt zaterdag 15 augustus van 10.00-17.00 uur in samenwerking met Galerie Wildevuur een exclusief evenement. Die dag worden bezoekers verrast met werkelijk ‘alles op verrekijker gebied’.

Bezoekers kunnen de meest exclusieve verrekijkers, spotting scopes en wildcamera’s bekijken, testen en vergelijken. Van de crème de la crème tot de meer gangbare kijker.

Zo kan kennisgemaakt worden met de allernieuwste kijkers zoals de Swarovski NL Pure en Swarovski Digital Guide, een primeur voor Nederland.

De hele dag zijn diverse productspecialisten aanwezig. Zij kunnen bezoekers alles vertellen op het gebied van verrekijkers en spotting scopes en demonstreren de nieuwste snufjes. Bekijk en vergelijk iedere gewenste verrekijker, spotting scopes of wildcamera en geniet (uitsluitend die dag) van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.

Die dag worden ook verschillende excursies en lezingen gehouden.

In de beeldentuin van Galerie Wildevuur is afstand houden geen enkel probleem. Dankzij de enorm ruime tuin en omdat dit in de buitenlucht gehouden kunnen bezoekers rustig kijken. Beeldentuin Galerie Wildevuur is gevestigd aan de Zwiggelterweg 4 in Hooghalen.

Inschrijven is verplicht en kan via de mail, telefoon of via de website.

www.VerrekijkerDemoDag.nl

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe