Tweedehands spullen te koop? Meld je aan voor de Garage Sale in Spier

Aanmelden voor de rommelmarkt kan nog. Pixabay

Op Vakantiecentrum Sonnevanck aan de Wijsterseweg 9 te Spier wordt zaterdag 17 oktober een zogeheten Garage Sale rommelmarkt gehouden. Wie tweedehands spullen te koop heeft kan gratis meedoen aan deze Garage Sale.

Op deze ‘sale’ treffen bezoekers onder anderen speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen, elektronica, antiek en curiosa. Een groot aanbod, goed geselecteerd en overzichtelijk gepresenteerd.

Om tijdens de rommelmarkt een mooi aanbod te hebben voor de bezoekers wordt door de organisatie nog gezocht naar mensen die tweedehands spullen hebben die zij kwijt willen. Mensen die zich hierin herkennen kunnen kosteloos een kraam reserveren, ook is het mogelijk zelf een kraam of standje mee te nemen. De plaatsen zijn beperkt en Vakantiecentrum Sonnevanck stelt gratis tien riante marktkramen beschikbaar.

Wie tweedehands spullen te koop heeft kan gratis meedoen. Aanmelden kan tijdens openingstijden van de receptie via 0593 – 562214. Het inruimen van de kramen c.q. stands is van 8.00 uur tot 9.30 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe