VKW houdt speculaasactie: 'stoppen, bestellen, betalen, inladen en weer doorrijden'

VKW verkoopt onder andere weer lekkere speculaas. Pixabay

De activiteitencommissie van voetbalvereniging VKW houdt zaterdag 28 november weer de jaarlijkse speculaasactie. Dit jaar vanwege corona wel anders dan anders.

Erwin Willems namens de organisatie: ‘Waar de jeugd van VKW andere jaren langs de deuren kwam met onze speculaasactie wordt het dit jaar anders georganiseerd. Op zaterdag 28 november van 9:00 tot 12:30 uur wordt een drive through gehouden op sportpark de Perkenslag. Via het principe: stoppen, bestellen, betalen, inladen en weer doorrijden is er voldoende doorstroming en onderlinge afstand mogelijk. Er kan gepind worden ter plaatse.’

Voor de feestdagen zijn ook, naast de losse speculaastaartjes, leuke pakketten samengesteld. Pakket 1 bestaat uit een VKW sjaal met 2 speculaastaartjes, pakket 2 bestaat uit een VKW paraplu met 2 speculaastaartjes en pakket 3 bestaat uit een VKW mini shirt inclusief zuignap met 2 speculaastaartjes.

Wie slecht ter been is maar wel gebruik wil maken van deze actie kan de bestelling met een minimaal bedrag van een tientje laten bezorgen. Dat kan door zaterdag 28 november tussen 9.00 en 12.30 te bellen met 06-53813920. Bij bezorging graag met gepast geld betalen.

Wie er zeker van wil zijn dat een pakket naar keuze beschikbaar is kan voor 22 november mailen naar: voorzien van naam, voorkeur pakket en aantal.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe