Witteveense Boys met lege handen naar huis

Veel goals in Veendam. Roel Seele

Op een verder leeg sportpark in Veendam speelde zondag de hoofdmacht van Witteveense Boys de competitiewedstrijd tegen DWZ. Het bleef lang spannend, maar de gasten keerden met lege handen huiswaarts.

De Boys begonnen goed. Na 8 minuten scoorde Bob Seele de 0-1 en na 22 minuten kopte hij ook de 0-2 binnen. Daarna verslapte het spel van Witteveen en kreeg DWZ meer de bal. Het werd 1-2 en net voor rust 2-2.

Na rust liep Witteveense Boys achter de feiten aan. De drukte werd gezocht, de ballen kwamen niet aan en nadat de verdediging plotseling op het verkeerde been stond werd de 3-2 gescoord. Dat gaf DWZ vertrouwen. Toch sloot Witteveense Boys weer aan via een goal van Bob Seele. De ploeg kreeg weer vertrouwen in een nóg beter resultaat. Een handvol kansen werd gemist. Er was al volop gewisseld en toen even later Melle Schuring het veld geblesseerd moest verlaten, stonden de Boys plotseling met tien man. Een puntje meenemen uit Veendam werd voor de Witteveense voetballers plotseling een doel. Maar voetballend werd het er niet beter op, duels werden verloren en de bal kwam niet meer aan. Uiteindelijk kon DWZ uitlopen naar een 6-3 winst. Komende zondag speelt Witteveense Boys thuis op een leeg sportpark tegen SVBC.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe