'Zing een lied' krijgt een vervolg

De zangdienst is in de buitenlucht. Pixabay

Er komt een vervolg op het succesvolle ‘Zing een lied bij Piet’. Op zondag 16 augustus kunnen belangstellenden deze zangdienst bijwonen. Overigens niet bij Piet, maar op het terrein van Gerard en Alie Pronk, Smalbroek 15 in Beilen.

Op zondag 23 augustus wordt gezongen op het terrein van Kwekerij Eden bij de familie Dijkstra, Asserweg 20 in Hooghalen.

Iedereen uit Beilen en omgeving kan om 15.00 uur samen christelijke liederen komen zingen en luisteren naar een korte meditatie van dominee Magda Hazeleger (PKN Beilen).

De eerdere laagdrempelige bijeenkomsten waren een groot succes. Aanleiding daarvoor was de wens van een groepje gemeenteleden van de protestantse gemeente Beilen om elkaar weer eens te ontmoeten en samen te zingen. De beperkingen door de coronaregels houden veel ontmoeting tegen en ook zingen is in een gebouw niet mogelijk. Maar in de buitenlucht kan echter veel.

Ook tijdens de bijeenkomst op 16 augustus wordt veel gezongen onder begeleiding van live muziek. ‘Zingen op zondagmiddag’ duurt ongeveer een uur. Iedereen wordt gevraagd om zelf een stoel mee te nemen. Als mensen hun eigen consumpties meenemen, kunnen ze na afloop ook samen nog wat drinken. Uiteraard worden alle coronaregels in acht genomen.

Mensen die nog vragen hebben, kunnen mailen naar Gerard Pronk ( genapronk@gmail.com ) of naar Magda Hazeleger ( mmhazeleger@pgbeilen.nl ).

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Krant van Midden Drenthe