Zomerinspiratie in de Beiler bieb: drie inspirerende bijeenkomsten

De bijeenkomsten in de bibliotheek zijn gratis.

Deze zomerperiode biedt bibliotheek Beilen drie inspirerende bijeenkomsten aan. In deze bijeenkomsten worden tips en adviezen voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van sociale contacten, ontspanning en werk gegeven. Alle bijeenkomsten zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Maandag 17 augustus staat de bibliotheek in het teken van ‘Zin in vriendschap’. Samen met Tineke Posthoorn (Welzijnswerk Midden-Drenthe) maken deelnemers een overzicht van de contacten die zij hebben. Wat betekenen vrienden en kennissen, zijn de deelnemers daar tevreden over of zoeken ze meer verdieping of nieuwe contacten. Hoe blijven zij in goed contact met vrienden en kennissen? Naast informatie vooral ook veel praktische tips.

Ontspanning

Maandag 24 augustus staat in het teken van ‘Zin in ontspanning’. Mindfulness biedt volop handvatten voor het beter omgaan met stress. Het maakt iedereen weerbaarder en flexibeler van geest en vergroot het bewustzijn. Men leert meer genieten van het hier en nu. Diny Kiers (Zien Mindfulness Meppel) laat de belangstellenden zien en ervaren wat dit voor hen kan betekenen.

Maandag 31 augustus staat in het teken van ‘Zin in (ander) werk’. Deze bijeenkomst kan nieuwe energie geven om aan de slag te gaan. Werk geeft invulling aan een groot deel van het leven. Het zou fijn zijn werk te hebben, dat goed voelt en bij de deelnemer past. Jammer genoeg is dat niet altijd het geval, dat kan verschillende oorzaken hebben. Daryl van Dijk (ik-durf.nl) helpt zicht te krijgen op vaardigheden, talenten en ambities, zodat duidelijk wordt waarin elke deelnemer zich kan ontwikkelen en kan bereiken wat écht belangrijk is.

Elke bijeenkomst is van 10.00 - 11.30 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk: info@bibliotheekbeilen.nl . De coronamaatregelen worden in acht genomen.

menu