Nieuwe hoofdtrainer voor VV Hoogezand. Germain Beck volgt Roland Beuvink op

Germain Beck zet zijn handtekening onder een 2-jarig contract met VV Hoogezand. Rechts Hoogezand-voorzitter Andy Kasto. Foto: Eigen foto

Germain Beck volgt Roland Beuvink aan het einde van het huidige seizoen op als hoofdtrainer van VV Hoogezand. De inwoner van Assen en de zondag eersteklasser kwamen een tweejarig contract overeen.

De 42-jarige Beck, die als speler actief was voor onder meer Achilles 1894, ACV en Harkemase Boys, werd bij zijn debuut als hoofdtrainer in het seizoen 2015/ 2016 kampioen met SVZ. In 2018 promoveerde hij met SC Stadspark naar de 1 ste klasse. Momenteel is hij hoofdtrainer van tweedeklasser LAC Frisia uit Leeuwarden.

Voorzitter Andy Kasto is in zijn nopjes met de nieuwe trainer. ‘Hij heeft vorig jaar het diploma UEFA A gehaald, is ambitieus en heeft een duidelijke voetbalvisie. Met zijn ervaring als speler in de top van het amateurvoetbal kan hij onze jonge selectie nog veel leren en naar een hoger niveau tillen.’

Zonder puntenverlies in 1F

Hoogezand was dit seizoen op dreef in de 1e klasse F. De ploeg van Roland Beuvink was tot de coronacrisis de competitie stillegde nog zonder puntenverlies.

Beuvink is bezig aan zijn tweede seizoen bij de roodzwarten.

Je kunt deze onderwerpen volgen
HS Krant
menu