De Kenniskaravaan: workshop Projectmatig werken in Eelde

De afgelopen zomer zijn alle workshops en trainingen van de Kenniskaravaan wegens corona afgezegd, maar nu pakken ze de draad weer op met een workshop Projectmatig werken op donderdag 8 oktober.

Lopen jouw klussen altijd uit? Weet je niet goed hoe een ingewikkelde klus op te pakken? Vind je het aansturen van een projectteam ingewikkeld?

Richard Knegt van Mindscape organisatie adviseurs verzorgt donderdag 8 oktober voor de Kenniskaravaan de workshop Projectmatig werken aan de Oosterbroek 16 in Eelde (thuisbasis veteranen). Projectmatig werken is een gestructureerde en planmatige manier van het oppakken en uitvoeren van klussen.

De workshop is van 19:30 tot 21:30 uur. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden, maar geef je wel vóór 5 oktober op via info@torion.nl of 050-534 41 73.

De Kenniskaravaan

Deze workshop is een onderdeel van een reeks trainingen genaamd de Kenniskaravaan. De Kenniskaravaantrainingen zijn vrij toegankelijk voor alle vrijwilligers en non-profit organisaties. Het aanbod van Kenniskaravaan is samengesteld door het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging, en wordt kosteloos aangeboden door bedrijven en stichtingen.

Meer informatie over de kenniskaravaan kun je vinden op www.torion.nl .

menu