Meer dan 50 gezinnen toch een mooie Sinterklaasavond dankzij Haren Pakt Uit!

Stephanie Overbosch en Daniëlle de Klerk van Haren Pakt Uit! tijdens opnames van OOG TV op de Mikkelhorst in Haren. Foto: Eigen foto Haren Pakt Uit!

De Harense moeders Daniëlle de Klerk en Stephanie Overbosch startten met succes Haren Pakt Uit! op. Een initiatief waarbij gezinnen die het zich financieel niet kunnen veroorloven om Sinterklaas te vieren, anoniem worden gekoppeld aan hulpsinten.

De gulle gevers zijn gezinnen, sportteams, klassen, bedrijven of vriendengroepen uit de regio. Deze hulpsinten stellen een kadopakket samen met leuke kado’s en lekkernijen, voor kinderen die anders geen pakjesavond kunnen vieren.

Toch een mooie Sinterklaasavond

Inmiddels is de inschrijving voor zowel de hulpsinten als de hulpgezinnen gesloten. Deze week worden de pakketten ingeleverd door de hulpsinten, om deze op uiterlijk 5 december uit te de delen aan de hulpgezinnen. Daniëlle de Klerk en Stephanie Overbosch: „Zoals het nu lijkt kan Haren Pakt Uit! meer dan 50 gezinnen een mooie Sinterklaasavond bezorgen!”

Daniëlle de Klerk en Stephanie Overbosch: „Ook in onze regio zien scholen met grotere regelmaat signalen van (verborgen) armoede en melden zich meer gezinnen bij hulpverlenende instanties. De magie van het geloven in Sinterklaas en het plezier van pakjesavond wensen wij alle kinderen toe!”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Harener Weekblad