Nieuw logo ’t Clockhuys-CKC in Haren

Optreden docenten 't Clockhuys. Foto: Ailien de Beer

’t Clockhuys-CKC hield zaterdag 22 augustus haar jaarlijkse open dag. Door de onthulling van het nieuwe logo was het dit jaar een extra groot feest. Coördinator Rick Berkhof hees de nieuwe vlag.

Beeldend docent Jan Willem Spakman ontwierp het logo is ontworpen. Hij heeft de kenmerkende klok van het authentieke gebouw laten terugkomen en de verschillende disciplines Beeldende kunst, Muziek en Theater uitgebeeld.

Trendy mondkapje

Op de open dag, die gehouden werd op het plein, kon iedereen langskomen en informatie krijgen over de cursussen en individuele lessen. Bij de ingang kregen de bezoekers een mondkapje met het nieuwe logo erop.

Optredens

Daarna konden ze, tussen de buien door, luisteren naar verschillende optredens van docenten en werden bezoekers gemotiveerd mee te dansen met Afrikaanse dans. Kinderen deden mee aan een miniworkshop theater, gingen samen knutselen, probeerden instrumenten uit en lieten een karikatuurtekening maken.

Cursusaanbod

’t Clockhuys-CKC is aan het vernieuwen dit seizoen. Zo komt er Afrikaanse dans en zang, is er een nieuwe docent beeldende kunst het team komen versterken, de theatergroep voor kleuters (4 t/m 6 jaar) gaat van start en wordt de website vernieuwd.

Wie de open dag gemist heeft maar interesse heeft in een cursus kan een open les volgen in de week van 7 september. Proeflessen voor individuele lessen zijn gratis en kunnen in overleg met de docent gepland worden.

Op de website www.clockhuys.com kunt u de nieuwe brochure vinden met het aanbod. Voor meer informatie of een gratis proefles bel ’t Clockhuys-CKC 050-5339560

Je kunt deze onderwerpen volgen
Harener Weekblad