Nieuwe expositie bij galerie Aanblick in Haren: spannende collectie stadsgezichten

Stadsgezicht van Marcel Duran. Foto: Galerie Aanblick

Galerie Aanblick aan de Kromme Elleboog 52 in Haren heeft per 11 september een nieuwe expositie ingericht.

Een spannende collectie stadsgezichten van onder andere Marcel Duran, Groninger Ploeg lid Wouter Okel en van Reinoud Kuipers. Daarnaast exposeert Aanblick als altijd kunstenaars met de Harense ‘roots’ Jan Harm Oostendorp (veel schilderijen van Sassenhein) en mede oprichter van de Groninger Ploeg Willem F.Reinders, met onder andere een schitterend tafereel met zeilboten op het Paterswoldsemeer.

Stockcollectie & zichtetalage

In de stockcollectie zijn de strandgezichten van van Noort, de stillevens van Sietse W.Jonker en van de helaas met schilderen gestopte Frans Brommer een lust voor het oog. De handmade gerecyclede kroonluchters completeren onze nieuwe tentoonstelling.

Ook de twee locatie in het Fletcher Familiehotel in Paterswolde is opnieuw ingericht met verrassende werken van onder andere Hanneke Setz en Gertjan Scholte-Albers. Tot slot heeft Aanblick de zichtetalage in het pand van v/h Boekhandel Boomker ook weer voorzien van schilderijen en kroonluchters.

Voor meer informatie zie de vernieuwde site www.aanblick.nl . Galerie Aanblick is gevestigd aan de Kromme Elleboog 52 in Haren en geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur en altijd na een afspraak, bel hiervoor 06 51567346.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Harener Weekblad