Vrienden van De Mikkelhorst winnen meet & greet met Bert Visscher

Bert Visscher en enkele winnaars van de meet & greet op het terras van De Mikkelhorst. Foto: Stef Steneker

Enkele nieuwe donateurs van ‘Stichting Vrienden van de Mikkelhorst’ hadden maandag 17 augustus een gezellige meet & greet met de ‘ambassadeur van De Mikkelhorst’ Bert Visscher. Hierna toverde Visscher een heerlijke maaltijd op tafel voor de winnaars van de prijs ‘Een bbq met Bert’.

De prijzen werden vorig jaar verloot onder nieuwe donateurs van ‘Stichting Vrienden van de Mikkelhorst’, maar de bijeenkomsten moesten vanwege de Corona-maatregelen uitgesteld worden. Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover. Na de meet & greet stond Visscher zelf ook aan de grill.

Heerlijke plek zonder tijdsdruk of stress

Bert Visscher is sinds 2018 officieel ambassadeur van De Mikkelhorst. “Met enige trots mag ik mijzelf ambassadeur van Zorgboerderij De Mikkelhorst noemen. Een klein landgoed vol activiteit waar iedereen in de weer is met van alles. Werkplaatsen, weilanden, een landwinkel, dieren en niet te vergeten het mooie hoofdgebouw. Een heerlijke plek zonder tijdsdruk of stress op de vloer, met z’n allen de handen uit de mouwen, maar ook tijd voor rust, koffie en lekkers. Past helemaal bij me!”

Stichting Vrienden Van De Mikkelhorst

Stichting Vrienden van De Mikkelhorst is in 2019 in het leven geroepen om het onderhoud en de exploitatie van het gebouw en het terrein van Zorgboerderij De Mikkelhorst het hoofd te kunnen bieden. Inmiddels zijn er al vele nieuwe leden en is er van de donaties onder andere een nieuw kassasysteem aangeschaft.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Harener Weekblad