Aangeboden door: snappcar.nl

Autodeelplatform ondervindt opmars aan huurverzoeken

Foto: SnappCar

We bevinden ons in een tijd die ervoor zorgt dat we ons anders moeten gedragen dan voorheen. Dit valt goed te zien in de behoorlijke groei van bijvoorbeeld autodeelplatform SnappCar. Dit bedrijf maakte begin deze maand een groei door van 30% aan gebruikers ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

De opmars van autodeelbedrijven lijkt voornamelijk te komen doordat er meer vakanties en dagjes weg in eigen land worden gepland, terwijl het openbaar vervoer juist meer wordt gemeden.

We zijn gaan kijken op het platform om te ontdekken of het ook daadwerkelijk eenvoudig is een auto te huren via een particulier die zijn auto aanbiedt op SnappCar.

Het eerste dat ons opvalt is dat er veel aanbod is. Ideaal, want zo kun je een auto in de buurt vinden met het kaliber of de prijs die je zoekt. Je kunt huurverzoeken uitsturen naar meedere verhuurders voor dezelfde periode om je slagingskans te verhogen. Daarnaast zien we ook auto’s die de optie ‘direct boeken’ hebben. Deze auto’s kun je direct boeken en betalen wanneer de auto beschikbaar is, je hoeft hierbij niet te wachten tot de verhuurder de boeking accepteert.

Na het boeken en gebruiken van SnappCar kunnen wij niks anders zeggen dan: we zijn fan. Voor een mooi bedrag hadden wij snel een leuke auto gehuurd dicht bij ons in de buurt.

Ben jij benieuwd geworden naar SnappCar? Dan kun je ook een auto huren in Groningen vanaf € 20,- per dag. Voor ieder wat wils.

De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
menu