Aangeboden door: NederlansKredietCollectief.nl

Door corona vakantie in eigen land vieren

Foto: Pixabay

De komst van corona heeft van veel Nederlanders de vakantieplannen verstoord. Het is hoogst onzeker of vakanties naar het buitenland wel doorgang vinden. Er zijn reisorganisaties die vakanties tot 25 juni al geannuleerd hebben en vakantielanden die de grenzen nog gesloten hebben. Bovendien zijn er vakantiegangers die in verband met corona liever in eigen land blijven.

Deze situatie biedt echter ook leuke mogelijkheden om plannen te maken en de vakantie in eigen land door te brengen. Wellicht op een manier waar je anders niet op zou zijn gekomen. Bijvoorbeeld door een boot te kopen en door Nederland te varen. Of door een vakantiehuisje of camper aan te schaffen.

Boot kopen voor vaarvakantie in Nederland

Het idee is origineel en ook nog uitvoerbaar. Een boot kopen om deze zomer door Nederland te varen. Hoe leuk is dat. Je hoeft niet in één keer een grote uitgave te doen. Een boot financieren met een lening behoort namelijk gewoon tot de mogelijkheden. Een bootvakantie is natuurlijk een unieke manier om invulling te geven aan de vakantie. Het is bovendien een vakantie die voor allerlei doelgroepen aantrekkelijk is. Een vaarvakantie laat je vanaf het water op een hele andere manier kennismaken met Nederland.

Relaxen en genieten in je eigen vakantiehuis

Wie elk jaar gewend is om in het buitenland in een vakantiehuis vakantie te vieren, kan dat ook in eigen land doen. Door een eigen vakantiehuis te kopen in Nederland heb je de vakantie altijd dichtbij. Houd je van de natuur dan is het ideaal om een vakantiehuisje of chalet op bijvoorbeeld een vakantiepark in de bossen te kopen. Of ben je liever nabij de zee om het ultieme vakantiegevoel te ervaren? Kies dan voor een chalet of bungalow in of bij de duinen. Er zijn wat dat betreft volop mogelijkheden om op een prachtige locatie eigenaar te worden van je eigen vakantiehuis.

Vakantie vieren op de camping in je eigen camper

Kamperen is onder Nederlanders populair en dat kan natuurlijk ook gewoon in eigen land en met wat extra luxe in je eigen camper. Zo is het ook mogelijk om een camper te kopen en deze zomer al met je eigen camper een reis door eigen land te maken. Op deze manier zie je allerlei plekken en ervaar je een avontuurlijk vakantiegevoel. Op de meeste campings zijn camperplekken beschikbaar waar je alle ruimte hebt om te relaxen. Bijvoorbeeld op een groots opgezette camping aan de rand van een bos of bij een recreatieplas. Nu bekend is dat campings en vakantieparken per 1 juli officieel weer open mogen, is het wel verstandig om snel plannen te maken. Er blijven namelijk meer Nederlanders in eigen land dan ooit door het coronavirus.

De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
menu