Aangeboden door: thebagstore.nl

Weer naar kantoor? Nieuwe start, nieuwe businesstas

Foto: Thebagstore

De maatregelen wat betreft de verspreiding van het coronavirus versoepelen. Openbaar vervoer gaat weer volop draaien en ondanks het dragen van een mondkapje, gaan meer en meer mensen als vanouds weer naar kantoor. Het lijkt als een nieuwe start na een onzekere periode. Net als bij de start van een nieuw schooljaar, hoort ook bij dit begin een nieuwe tas. Inspiratie voor een echte businesstas.

In 17 inch laptoptas past iedere computer

Kies in ieder geval voor een laptoptas 17 inch . Dan ben je er zeker van dat ieder formaat laptop erin past. De computer zit veilig opgeborgen in een gewatteerd laptopvak, af te sluiten met klittenband. Of het nu gaat om een rugzak, schoudertas, handtas of crossbodytas. De laptoptas is er in alle mogelijke modellen alsook in kleuren en dessins. Voorbeelden zijn onder meer een DSTRCT-businesstas, een XD-Design laptoprugzak, een Burkely handtas of een Kipling schoudertas. Aan jou de keuze. 

Businesstas van Castelijn & Beerens is tas van hoge kwaliteit

Kies je voor een high end businesstas dan kom je bij de bijzondere kwaliteitstassen van Castelijn en Beerens terecht. Castelijn & Beerens is een familiebedrijf waarvan inmiddels de derde generatie aan het roer staat. In 1945 waren het meesterstikker Walter Castelijn en meestersnijder Marinus Beerens die startten met het maken van onder andere tassen en riemen. 

De tassen van Castelijn & Beerens zijn van een hoge kwaliteit volnerfleer waarvan zelfs de haken en knopen van duurzaam nikkelvrij legering zijn gemaakt. Hier straalt het vakmanschap vanaf. Prachtige zwart- of bruinleren rug- of handtassen geschikt voor laptop en alle andere mogelijke spullen die je met je meedraagt naar kantoor. 

Vrouwelijke shopper van Zebra voor naar kantoor

Een meer vrouwelijke Zebra tas voor naar kantoor tref je van het merk Zebra. Vooral de shopper is een musthave voor wie stijlvol en tegelijkertijd met een niet al te strenge businesslook naar kantoor wil gaan. De shoppers zijn er in alle mogelijke kleuren. Van blauw en roze tot donkerrood, en natuurlijk ook in zwart en grijs. De meeste exemplaren zijn van PU leer gemaakt. Er zijn er ook van vilt. Prachtig om te dragen en van een mooi duurzaam natuurlijk materiaal.

De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.
menu