De gebroeders St. Juste, een hechte BV

Het is een goed stel, zou Theo Reitsma zeggen: de drie gebroeders St. Juste. Alledrie geboren en getogen Groningers, uitstekende voetballers en bovenal gek met elkaar. En dat gaat zich uitbetalen. Yoshua is nu de officiële zaakwaarnemer van SC Heerenveen-speler Jeremiah en Benjamin gaat als jurist diens zaken behartigen.

Yoshua (24), de oudste, woont sinds anderhalf jaar in Eindhoven, Benjamin (20) nog in Groningen en Jeremiah, of Jerry (19), in Heerenveen. Zus Naomi (23) is er ook nog. Die woont in Amsterdam en bouwt aan een carrière bij de televisie, terwijl moeder Heleen nog altijd in Groningen woont. Een gezellig samenzijn van de St. Justes is dus niet één-twee-drie geregeld, maar dat weerhoudt ze niet. Speciaal voor bovenstaande foto rijdt Yoshua even heen en weer vanuit Eindhoven. ,,Kan ik gelijk bij mijn moeder langs.'' Zo gaat dat dus.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.