De hamburger emancipeert

Als topchefs zoals Robert Kranenborg (Thrill Grill) en Ron Blaauw (Gastropub) zich eraan wagen, dan is er iets aan de hand met de hamburger. Hij schopt het tot gastronomische lekkernij. De hamburger is geëmancipeerd.

Opkomst
De hamburger, het belangrijkste gerecht van fastfoodketens en onmisbaar element in Nederlandse snackbars, ontworstelt zich van zijn geringe aanzien. De burger is niet meer een platgeslagen gehaktbal tussen een klef kadetje, maar een ambachtelijk vervaardigd vleeswerkje met culinaire toppings tussen artisanaal gebakken brood.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.