Operatie oliebol

Venema Food in Sneek bakt tussen kerst en jaarwisseling ruim een miljoen oliebollen en appelbeignets voor winkelketens. De eerste stappen daarvoor worden al in de zomer gezet.

Alweer zes jaar op rij bakt Venema op grote schaal oliebollen. Voordat hij op Tweede Kerstdag klokslag 00.00 uur de productie voor de oudjaarsrally start, zijn er al maanden van voorbereiding voorbij. ,,In de zomer begin ik eerst met het bezoeken van de klanten'', aldus directeur Stephen Venema (43). Winkelketen Poiesz is een van zijn grootste afnemers. Maar ook andere ketens van de Superunie levert hij oliebollen.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.