Peter Gonkel: van fan tot clubheld

Van supporter tot cultheld. Peter Gonkel maakte het mee tijdens de halve finale van het Protos Weeringtoernooi. ,,Wij willen Peter zien'', brulde het legioen van De Weide.

Je bent zaalvoetbalcoach. Het ene na het andere poppetje in je team valt om. Zwak, ziek, dan wel misselijk. Je moet een list verzinnen. Er is één groot pluspunt: je supportersschare. Met glans de fanatiekste en grootste op deze halve finale van het Protos Weeringtoernooi in de Emmer sporthal Angelslo. Bevindt zich tussen die grote zee van De Weide-aanhangers niet ene Peter Gonkel? Die vorig jaar nog vaste prik was in de basis van het eerste als noeste rechtsback? Maar die dit seizoen vanwege zijn werk bij zorginstantie Weidesteyn een stapje terug heeft gedaan naar het tweede? En heeft die Gonkel bij wijze van grap niet tegen zijn trainer Roel Benjamins geroepen niet vies te zijn van zo'n Protos Weering verzetje?

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.