Pionier van een dorpsclub

Dorpsbelangen. Elk zichzelf respecterend dorp heeft zo'n klankbord. Borger was een uitzondering. Was, want de oprichting wordt nog deze maand een feit. Met Jan Tingen als preses van een achtkoppig bestuur.

Flyers, folders en visitekaartje vliegen over tafel. ,,Coach voor bedrijven'', zo afficheert Jan Tingen zich. Schatbewaarder is ie ook. Van CRV-Interfarms, een marathonschaatsploeg met regionaal accent die tot de nationale subtop behoort. Logisch uitvloeisel van zijn aangeboren passie voor sport als oud-wielrenner in combinatie met zijn achtergrond als registeraccountant. En dan houdt hij nog zijn wakend oog over het financiële reilen en zeilen van het Hunebedcentrum. Eén ding mag duidelijk zijn: uit pure verveling is het niet dat Tingen als eerste voorzitter de annalen van dorpsclub Borger haalt. Wat hem dan wel bezielt?

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.